Politica de retur

Consumatorul are dreptul de a returna produsele achizitionate fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de cumparator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc sau produsele care au fost aduse pe comanda.


IMPORTANT! Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. In cazul echipamentelor folosite (montate, racordate la retea prin care a trecut apa), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (inlocuirea anumitor accesorii sau a consumabilelor, dupa caz) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand, aceasta suma se va deduce din suma restituita.