Purificatoarele Hyundai - Hidratare sigura si eficienta, la un cost corect


Purificatoarele Hyundai Wacortec reprezinta noua varianta de a beneficia de apa curata, proaspata si sigura la un pret corect. Aparatul tip watercooler, ultramodern, va depasi asteptarile utilizatorilor, intrucat aduce multe beneficii pentru cei ce doresc sa aiba acces facil la apa proaspat purificata.

Diferenta majora comparativ cu un watercooler clasic, este data de sursa de alimentare. Purificatorul Hyundai se alimenteaza direct de la reteaua ta de apa. Aparatul se instaleaza intr-un timp foarte scurt si nu necesita modificari majore. Acesta se poate instala oriunde pe o raza de maxim 100 de metri de sursa de apa. Sunt eliminati timpii morti de achizitionare a noi provizii de apa potabila, disparand de asemenea si problema depozitarii bidoanelor.

Binecunoscutele optiuni de a bea apa rece sau fierbinte instant, in functie de preferinte, sunt prezente. In plus fata de un watercooler clasic, dozatorul Hyundai eneficiaza de un sistem performant de 4 filtre succesive, ce iti ofera siguranta consumului unei ape proaspat filtrate. Cu ajutorul filtrelor inlaturi riscul de a bea apa ce poate contine clor, sedimente precum nisip si rugina sau particule de praf. Dozatorul este dezvoltat conform ultimelor tehnologii de filtrare a apei potabile si ajuta la eliminarea principalilor contaminanti ce se pot regasi in apa de baut. Pentru o utilizare optima se recomanda inlocuirea periodica a filtrelor la 6 respectiv 12 luni.

Avantajele purificatoarelor Hyundai

1. Reduceti cheltuielile legate de consumul de apa!
Diminuarea costurilor reprezinta o prioritate pentru orice companie. Cu ajutorul purificatoarelor Hyundai obtineti in acelasi timp doua avantaje majore: oferiti angajatilor si colaboratorilor dumneavoastra un serviciu modern si civilizat, iar cheltuielile se vor reduce considerabil!

2. Apa curata si sigura, direct din retea!
Purificatoarele Hyundai sunt echipate cu sisteme de filtrare a apei de ultima generatie care se bazeaza pe tehnologia de ultrafiltrare. Cu ajutorul cartuselor Hyundai de mare capacitate, va puteti bucura de toate calitatile apei purificate, la orice ora si la orice temperatura!

3. Fara bidoane!
Bidoanele cu apa sunt grele, incomode, au nevoie de loc pentru a fi depozitate. Scapati de toate aceste neajunsuri! Dozatoarele Hyundai au un design elegant care se incadreaza armonios in orice ambient, ocupa putin spatiu, iar alimentarea lor se face direct de la retea. 
Ce poate fi mai convenabil?

Sistemul de purificare integrat in dozator

1. Filtru sedimente: filtreaza contaminatiile mai mari de 1 micron (1/1000 milimetru, care nu sunt vizibile cu ochiul liber) cum ar fi rugina, nisip, namol, praful foarte fin, noroi si diferiti oxizi sau corpuri grele. Durata de viata 6 luni.
2. Filtru precarbon: elimina din compozitia apei substante chimice nocive cum ar fi materiale sintetice cancerigene, insecticidele si in primul rand clorul, folosit in tratarea apei din reteaua municipala, in proportie de 99%. Durata de viata 6 luni.
3. Membrana de ultrafiltrare: elimina majoritatea compusilor chimici organici si anorganici daunatori (saruri, oxizi, metale si nemetale, grasimi, produse derivate petroliere, pesticide, etc.) si a impuritatilor biologice de tipul chisturilor (lamblii), bacteriilor si virusurilor care aduc riscuri mari de imbolnavire (dimensiunile bacteriilor sunt de cativa microni, iar virusurilor au intre 0,01 si 0,4 microni). Toate aceste impuritati pot proveni din contactul sursei de apa potabila cu apele uzate (canale de scurgere, vecinatati ale latrinelor cu fantanile forate) sau prin contaminarea directa (rezervoare de apa neprotejate, tevi si instalatii vechi de alimentare in care se dezvolta diferite culturi microbiologice). Durata de viata 12 luni.
4. Filtru postcarbon cu Argint: la trecera apei prin acest filtru de inalta calitate, pe baza de carbon activ granular, aceasta isi recapata culoarea si gustul natural prin eliminarea gazelor dizolvate cu miros neplacut. Durata de viata 12 luni.

Continutul pachetului:
  • dozator de apa
  • primul set de cartuse incluse (filtru sediment, filtru precarbon, membrana UF si filtru postcarbon)
  • kit de montaj (furtun de conectare la reteaua de apa potabila 4 metri si adaptor cu robinet)

Manual utilizare: clic aici

Structura interna


Sistemul de racire
Rezervor apa rece 3 litri
Temperatura apa rece 4-7 grade Celsius
Consum la racire 80W
Sistemul de incalzire
Rezervor apa calda 2 litri
Temperatura apa calda 80-90 grade Celsius
Consum la incalzire 500W
Caracteristici speciale
Rezervor temperatura ambientala 2 litri
Tehnologia de filtrare Ultrafiltrare
Alcalinizarea apei Nu
Necesita presiune minima a apei Da: minim 0,5 bar
Finetea de filtrare 0,001 microni
Performanta de filtrare 92%
Trepte de filtrare 4 trepte

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Hyundai W2-310

  • 1.499,00 RON

  • Fără TVA: 1.249,17 RON

Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

Hyundai W2-310H

Hyundai W2-310H

Purificatoarele Hyundai - Hidratare sigura si eficienta, la un cost corectPurificatoarele Hyundai Wacortec reprezinta noua varianta de a beneficia de apa curata, proaspata si sigura la un pret corect. Aparatul tip watercooler, ult..

1.399,00 RON Fără TVA: 1.165,83 RON

Etichete: dozator apa, dozatoare apa, dozator de apa, dozatoare de apa

www.arias.ro foloseste asa-numitele "cookies" pentru perfectionarea si optimizarea continua a paginii de internet. Navigand in continuare, declarati ca sunteti de acord cu utilizarea de cookies.