Comparare produse (0)


Filtru de dus Cleanlife

Filtru de dus Cleanlife

Filtrul de dus Cleanlife se monteaza intre para de dus si robinet. Nu contine filtru de schimb, este compact si contine carbon activ. Raport calitate/pret excelent!Material filtrant: granule de carbon activ.Ce se filtreaza din apa..

59,00 RON Fără TVA: 49,17 RON

Filtru de dus Hyundai cu KDF

Filtru de dus Hyundai cu KDF

Elimina clorul si substantele grele din apa de dus mentinand pielea sanatoasa si hidratata.Treptele de filtrareKDF-55: elimina arseniul, plumbul, cadmiu, metalele grele, etc din apa. Dedurizeaza apaCarbon activ: elimina clorul si ..

99,00 RON Fără TVA: 82,50 RON

Filtru de dus cu vitamina C Hyundai

Filtru de dus cu vitamina C Hyundai

Vitamina C + Aroma terapie:indepărtarea clorului rezidual din apa de la robinet !creeaza efectul de Aroma Terapie!albirea pielii și hidratare eficienta !anti-imbatranireofera elasticitate pielii imbunatateste concentrarea si ..

109,00 RON Fără TVA: 90,83 RON

Aquafilter SH5

Aquafilter SH5

Para de dus Aquafilter SH5 cu KDFAcest filtru inlocuieste in totalitate capul de la dus cu un sistem complex de filtrare. Pe langa aspectul deosebit de placut, acesta are si un rol functional in filtrarea si imbuntatirea calitatii..

139,00 RON Fără TVA: 115,83 RON

Filtru de dus PurePro PRO6000 cu KDF

Filtru de dus PurePro PRO6000 cu KDF

Filtrul contine carbon activ granulat si KDF.  Inlocuirea filtrului este foarte simpla.Elimina pana la 95% din apa clorul si derivatele de clor si nu reduce presiunea apei.Datorita KDF-ului se pot preintampina anumite problem..

159,00 RON Fără TVA: 132,50 RON

Filtru de dus Aquaspirit cu KDF

Filtru de dus Aquaspirit cu KDF

Se monteaza intre robinet si furtunul de dus flexibil. Contine KDF-55, sulfit de calciu, carbon activ si 5 filtre mecanice care protejeaza cartusul filtrant.Elimina clorul si derivatele din clor in proportie de 90-95% si nu reduce..

229,00 RON Fără TVA: 190,83 RON

Para si filtru de dus cu vitamina C Hyundai

Para si filtru de dus cu vitamina C Hyundai

Pachetul contine - Filtru de dus cu vitamina C si para de dus cu functie de economisire a apei.Vitamina C cu Aroma terapie:indepărtarea clorului rezidual din apa de la robinet !creeaza efectul de Aroma Terapie!albirea pi..

239,00 RON Fără TVA: 199,17 RON

Filtru de dus Economy cu KDF

Filtru de dus Economy cu KDF

Filtrul de dus Economy cu KDF se instaleaza intre bateria de apa si furtunul flexibil si contine ca si material filtrant KDF (Kinetic Degradation Fluxion). Elimina 95% clorul si derivatiile din clor si nu reduce presiunea apei.Car..

329,00 RON Fără TVA: 274,17 RON

Filtru de apa si dus PREMIUM cu KDF

Filtru de apa si dus PREMIUM cu KDF

Este un produs premium pe piata filtrelor de apa. Se poate utiliza atat ca filtru de dus cat si pentru filtrarea apei de baut si gatit.Se instaleaza foarte usor si nu necesita specialist. Are la baza tehnologia KDF (Kinetic Degrad..

359,00 RON Fără TVA: 299,17 RON

Para de dus Silverex cu ioni de argint si declorinare

Para de dus Silverex cu ioni de argint si declorinare

Wellness in casa Dumneavoastra!Spalati-va, dezinfectati-va, energetizati-va pielea si corpul cu filtrul de dus cu ioni de argint si sulfit de calciu Silverex. Prin nanotehnologie dusul capata un alt sens, revigorant si racoritor.B..

569,00 RON Fără TVA: 474,17 RON

Para de dus Silverex cu ioni de argint

Para de dus Silverex cu ioni de argint

Wellness in casa Dumneavoastra!Spalati-va, dezinfectati-va, energetizati-va pielea si corpul cu filtrul de dus cu ioni de argint Silverex. Prin nanotehnologie dusul capata un alt sens, revigorant si racoritor.Bucurati-va de calita..

599,00 RON Fără TVA: 499,17 RON

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
www.arias.ro foloseste asa-numitele "cookies" pentru perfectionarea si optimizarea continua a paginii de internet. Navigand in continuare, declarati ca sunteti de acord cu utilizarea de cookies.