Subcategorii

Comparare produse (0)


Filtru anticalcar pentru masini de spalat

Filtru anticalcar pentru masini de spalat

Se instaleaza inaintea intrarii apei in masina de spalat. Contine granule de polifosfat. La trecerea apei prin granule se dizolva polifosfatul in apa, impiedicand depunerile de calciu si sarurile de magneziu sub forma de calcar.Te..

49,00 RON Fără TVA: 40,83 RON

Filtru de dus Cleanlife

Filtru de dus Cleanlife

Filtrul de dus Cleanlife se monteaza intre para de dus si robinet. Nu contine filtru de schimb, este compact si contine carbon activ. Raport calitate/pret excelent!Material filtrant: granule de carbon activ.Ce se filtreaza din apa..

59,00 RON Fără TVA: 49,17 RON

Prefiltru mecanic 75 microni, 3/4 inci

Prefiltru mecanic 75 microni, 3/4 inci

Filtru de apa mecanic cu carcasa de plastic si robinet de golire. Cartusul filtrant se poate curata si refolosi.Retine murdariile din apa ce pot distruge aparatele electrocasnice (robinete, masini de spalat, centrale termice, etc)..

199,00 RON Fără TVA: 165,83 RON

Prefiltru mecanic 100 microni cu manometru

Prefiltru mecanic 100 microni cu manometru

Prefiltru mecanic de 100 microni cu carcasa de cupru, cu manometru si robinet de golire pentru intreaga casa. Cartusul filtrant se poate curata si refolosi.Retine murdariile din apa ce pot distruge aparatele electrocasnice (r..

229,00 RON Fără TVA: 190,83 RON

Aquafilter SH5

Aquafilter SH5

Para de dus Aquafilter SH5 cu KDFAcest filtru inlocuieste in totalitate capul de la dus cu un sistem complex de filtrare. Pe langa aspectul deosebit de placut, acesta are si un rol functional in filtrarea si imbuntatirea calitatii..

129,00 RON Fără TVA: 107,50 RON

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
www.arias.ro foloseste asa-numitele "cookies" pentru perfectionarea si optimizarea continua a paginii de internet. Navigand in continuare, declarati ca sunteti de acord cu utilizarea de cookies.