• Cartus BIO-L

Apa purificata o transforma intr-o apa alcalina si ionizata avand un efect puternic antioxidant, toate acestea fara a utiliza energie electrica.

Cartusul contine bile ceramice speciale intr-o proportie bine definita, precum si magneziu pur si carbune activ. Radiatiile infrarosii produse de bilele ceramice rup grupurile mari de molecule de apa (12-13 molecule) in grupuri mult mai mici (5-6 molecule). In plus, bilele ceramice sunt capabile de a elibera ioni negativi si de a genera energie electrica. In afara de astea, elibereaza elementele de alcalinizare in apa: Ca, Mg, Na, K. Toate acestea impreuna produc alcalinizarea si ionizarea partiala apei, creste capacitatea de antioxidare si rezulta o apa alcalina si ionizata.

pH: intre 8 - 9,5

Frecventa schimbare: 12 luni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Cartus BIO-L

  • 249,00 RON

  • Fără TVA: 207,50 RON

Produse asemănătoare

Cartus Alkali-Bio tip I

Cartus Alkali-Bio tip I

Produce o apa puternic alcalina si antioxidanta cu ajutorul bilelor alkali. Se poate monta in locul membranei UF sau ca si ultima treapta de filtrare.Frecventa schimbare: 12 luni...

219,00 RON Fără TVA: 182,50 RON

Cartus de alcalinizare

Cartus de alcalinizare

Cartusul de ealcalinizare este un cartus special si suplimentare pentru sistemele cu osmoza inversa sau ultrafiltrare. Se poate atasa oricarui sistem de filtrare pentru a produce o apa alcalina.Se poate instala foarte rapid si uso..

89,00 RON Fără TVA: 74,17 RON

Etichete: apa alcalina, apa ionizata

www.arias.ro foloseste asa-numitele "cookies" pentru perfectionarea si optimizarea continua a paginii de internet. Navigand in continuare, declarati ca sunteti de acord cu utilizarea de cookies.