Comanda si livrare

Poti cauta produsul in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat orizontal. Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.” Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite. Dupa adaugarea fiecarui produs, selectand "Cosul de cumparaturi", aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate. Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, modalitatile de plata (Ramburs sau OP) si modalitatea de livrare (prin curierat rapid).

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Accept termenii si conditiile arias” inainte de a trimite comanda. Ultima etapa pentru trimiterea comenzii este butonul Trimit comanda”. La scurt timp vei primi pe email confirmarea comenzii.


Modalitati de plata

1. Plata in numerar: plata se va face integral si in lei la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii. 

2. Ordin de plata: plata prin OP se face doar in baza facturii proforme emise de catre noi. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii a proformei emise.


Livrarea produselor

Comenzile inregistrate de luni pana vineri, pana in ora 15:00, vor fi livrate in termen de 24-72 de ore de la predarea coletului catre curier. Valabil pentru produsele care se afla pe stoc. Pentru produsele care nu sunt pe stoc, livrarea va fi in 4-5 zile lucratoare.


Atentie: neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicata/agreata sau neridicarea de la posta a unui colet aferent unei comenzi ferme lansate de dvs. atrage dupa sine blocarea unor comenzi viitoare pana la recuperarea costului de livrare si retur a coletului dvs. sau, dupa caz, inceperea demersurilor legale de recuperare a pagubelor create societatii noastre. Toate comenzile lansate sunt monitorizate si salvate in log-uri (inclusiv IP-ul folosit), fapt ce ne permite sa furnizam organelor competente toate dovezile necesare in cazul in care comanda livrata de noi nu este acceptata/permisa/ridicata de dvs.