Comparare produse (0)


Filtru de dus Cleanlife

Filtru de dus Cleanlife

Filtrul de dus Cleanlife se monteaza intre para de dus si robinet. Nu contine filtru de schimb, este compact si incarcat cu granule de carbon activ. Este foarte practic, mic, eficient si ieftin. Raport calitate/pret excelent!Mater..

59,00 RON Fără TVA: 49,17 RON

Filtru de dus Hyundai cu KDF

Filtru de dus Hyundai cu KDF

Saptezeci la suta a corpului și optzeci la suta din fluidele corporale sunt apa. Apa joaca un rol foarte important in mentinerea sanatatii noastre. Apa este tratata cu clor, dar in drum spre robinet poate dizolva substante canceri..

89,00 RON Fără TVA: 74,17 RON

Filtru de dus cu vitamina C Hyundai

Filtru de dus cu vitamina C Hyundai

Vitamina C + Aroma terapie:indepărtarea clorului rezidual din apa de la robinet !creeaza efectul de Aroma Terapie!albirea pielii și hidratare eficienta !anti-imbatranireofera elasticitate pielii imbunatateste concentrarea si ..

109,00 RON Fără TVA: 90,83 RON

Aquafilter SH5

Aquafilter SH5

Para de dus Aquafilter SH5 cu KDFAcest filtru inlocuieste in totalitate capul de la dus cu un sistem complex de filtrare. Pe langa aspectul deosebit de placut, acesta are si un rol functional in filtrarea si imbuntatirea calitatii..

109,99 RON Fără TVA: 91,66 RON

Filtru de dus PurePro PRO6000 cu KDF

Filtru de dus PurePro PRO6000 cu KDF

Se monteaza intre robinetul si furtunul flexibil de dus. Contine un filtru cu tehnologia KDF (Kinetic Degradation Fluxion). Nu necesita specialist pentru instalare.Filtrul contine carbon activ granulat si KDF.  Inlocuirea fil..

149,00 RON Fără TVA: 124,17 RON

Filtru de dus Aquaspirit cu KDF

Filtru de dus Aquaspirit cu KDF

Se monteaza intre robinet si furtunul de dus flexibil. Contine KDF-55, sulfit de calciu, carbon activ si 5 filtre mecanice care protejeaza cartusul filtrant.Elimina clorul si derivatele din clor in proportie de 90-95% si nu reduce..

199,00 RON Fără TVA: 165,83 RON

Para si filtru de dus cu vitamina C Hyundai

Para si filtru de dus cu vitamina C Hyundai

Pachetul contine - Filtru de dus cu vitamina C si para de dus cu functie de economisire a apei.Vitamina C cu Aroma terapie:indepărtarea clorului rezidual din apa de la robinet !creeaza efectul de Aroma Terapie!albirea pi..

179,99 RON 229,00 RON Fără TVA: 149,99 RON

Filtru de dus Economy cu KDF

Filtru de dus Economy cu KDF

Filtrul de dus Economy cu KDF se instaleaza intre bateria de apa si furtunul flexibil si contine ca si material filtrant KDF (Kinetic Degradation Fluxion). Elimina 95% clorul si derivatiile din clor si nu reduce presiunea apei.Car..

319,00 RON Fără TVA: 265,83 RON

Filtru de apa si dus POINT cu KDF

Filtru de apa si dus POINT cu KDF

Filtru de apa si de dus premium POINT cu KDFEste un produs premium pe piata filtrelor de apa. Se poate utiliza atat ca filtru de dus cat si pentru filtrarea apei de baut si gatit.Se poate instala foarte usor, nu necesita specialis..

339,00 RON Fără TVA: 282,50 RON

Para de dus Silverex cu ioni de argint si magnet

Para de dus Silverex cu ioni de argint si magnet

O senzatie excelenta de wellness in casa Dumneavoastra!Spalati-va, dezinfectati-va, energetizati-va pielea si corpul cu filtrul de dus cu ioni de argint si magnet Silverex. Prin nanotehnologie dusul capata un alt sens, revigorant ..

599,00 RON Fără TVA: 499,17 RON

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)