Comparare produse (0)


Cleanlife Kombi GAC

Cleanlife Kombi GAC

Filtru de apa CleanLife Kombi este prevazut cu cartusul Kombi (PP+GAC) si are doua trepte de filtrare: filtru din polipropelina de 5 microni si filtru cu carbon activ granular (GAC).Clorul si derivatiile de clor sunt foarte daunat..

179,00 RON Fără TVA: 149,17 RON

Cleanlife Kombi GAC Ag+KDF

Cleanlife Kombi GAC Ag+KDF

Filtru de apa Cleanlife Kombi GAC Ag+KDF este prevazut cu cartusul Kombi (PP+GAC+Ag+KDF) si are doua trepte de filtrare: filtru din polipropelina de 5 microni si filtru carbon activ granular (GAC) care are o incarcare de 5% Argint..

209,00 RON Fără TVA: 174,17 RON

Cleanlife GAC

Cleanlife GAC

CleanLife GAC este un filtru de apa prevazut cu un cartus filtrant performant (PurePro USA) cu carbune activ granular (GAC).Clorul si derivatiile de clor sunt foarte daunatoare pentru organism, sa nu uitam de pesticide, metalele g..

169,00 RON Fără TVA: 140,83 RON

Cleanlife GAC Ag+KDF

Cleanlife GAC Ag+KDF

Filtru de apa CleanLife Silver GAC (+Ag+KDF) este prevazut cu un cartus filtrant performant cu carbon activ granular (GAC) care contine 5% Argint si 5% KDF.Clorul si derivatiile de clor sunt foarte daunatoare pentru organism, sa n..

199,00 RON Fără TVA: 165,83 RON

Cleanlife CRM

Cleanlife CRM

Filtru de bucatarie Cleanlife cu cartus ceramic reutilizabil. Avantajul major consta in durata lunga a cartusului ceramic si performanta filtrarii acestuia. Cartusul se poate spala si refolosi. Este fabricat dintr-un amestec antib..

279,00 RON Fără TVA: 232,50 RON

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)