Despre noi

GROUP RO-ARIAS SRL din Baia Mare fondata in 2010, este specializata in importul si comertul cu filtre de apa, ionizatoare de apa, dozatoare de apa si furnizarea si intretinerea sistemelor de purificare apa in scopul utilizarii casnice. Produsele pe care le oferim clientilor nostri sunt brand-uri atent analizate si selectionate de catre noi si doar de calitate PREMIUM.


Partenerii nostri


Hyundai Wacortec este un renumit producator corean de filtre de apa, dozatoare de apa si de wellness, prezent deja in 33 de tari din lume.
PurePro Water Corporation cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea sistemelor de filtrare cu osmoza inversa si aparate de alcalinizare si ionizare a apei.
Pentair este specializata in dezvoltarea, producerea si comercializarea la punctul de utilizare (POU) si la punctul de intrare-(POE), tehnologii pe baza de membrana, carbune activ si de schimb de ioni. Pentair Filtrix dezvolta produse avansate din punct de vedere tehnic, care satisface nevoile clientilor nostri in modul cel mai durabil si rentabil. Produsele sunt vandute in intreaga lume de catre marii distribuitori de pe pietele: comercial, rezidential, de agrement si de asistenta medicala. Toate produsele Pentair Filtrix sunt testate de in laboratoare de testare independente foarte performante, reducere microorganisme, chimice si duritate care trebuie sa respecte cele mai inalte standarde din industria apei: apa potabila FSN. Asociatia The Water Quality Association este dedicata promovarii a inaltelor principii de onestitate, integritate si care se ocupa echitabil si cu profesionalism in industria de imbunatatire a calitatii apei.Foarte important!

Am dori sa va atragem atentia in mod special ca preturile publicate pe acest site sunt preturi reale, produsele exista si pot fi cumparate. Va asiguram ca produsele si serviciile sunt de o inalte calitate si profesionista.
Firma noastra condamna manipularea preturilor concurentei si acele oferte care mai tarziu vin cu cheltuieli banesti in plus. Va rugam ca in orice caz sa va informati in prealabil in legatura cu acele oferte "suspect de ieftine si fara multe detalii" care la prima vedere par foarte atractive.